Főzőtanfolyam

Hanjeongsik (a “koreai menü”) Ez a hagyományosan koreai tálalású étel rizsből, levesből és mellékfogások variációiból áll. A mellékfogások számától függően gyakran számokkal látják el a menüt (például: 3, 5,7, 9 vagy 12).

A 2017-es tavaszi szemeszterben induló főzőkurzus célja, hogy minél több ember ismerkedhessen meg a koreai ételekkel, így a tavaly őszi főzőtanfoyamon résztvevők jelentkezését ez alkalommal nem tudjuk elfogadni. Megértésüket köszönjük!

A kurzusra a csoport megnevezésével, név, elérhetőségek megadásával lehet regisztrálni a k[email protected] email címen.

 

1. Kezdő csoport:

Jelentkezés: 2017. március 8-tól ( szerda ) március 16-ig (csütörtök)

Időpont: minden hétfőn 18:00~19:30 március 20-tól május 1-ig

Oktató: Kim Daewon

Helyszín: Koreai Kulturális Központ bemutató konyhája

Részvételi díj, mely fedezi a hozzávalók árát: 15.000 HUF, melyet az első alkalom előtt a recepción kell befizetni. A díj befizetése nélkül nem lehet elkezdeni a kurzust.

Időpont Menü Megjegyzés
3/20 Jang (koreai szósz), Bap(főtt rizs)
3/27 Guk (koreai leves), Doenjang-guk( bab paszta leves)
4/03 Samsek Jeon (háromféle koreai palacsinta)
4/11 GuJeol Pan (9 részre osztott köretes tál), csiliszósz Pótlóóra, az április 10-i alkalom helyett
4/17 Szünet Húsvéti szünet
4/24 Három fajta Namul (Samsek Namul), Rizs retekkel( Moo Bap)
5/01 Sült csirke és ropogós sült csirke (Dakganggeong)  

 

2. Haladó csoport

Jelentkezés: 2017. március 8-tól ( szerda ) március 16-ig (csütörtök)

Időpont: Szerdánként 18:00~19:30 március 22-től május 3-ig.

Helyszín: Koreai Kulturális Központ bemutatókonyhája

Részvételi díj, mely fedezi a hozzávalók árát: 15.000 HUF, melyet az első alkalom előtt a recepción kell befizetni. A díj befizetése nélkül nem lehet elkezdeni a kurzust.

Oktató: Csajka Edit

Időpont Menü Megjegyzés
3/22 Bulgogi + rizs (Bap) + kkakdugi saláta (fűszeres retek saláta)
3/29 Japchae
4/05 Szünet
4/12 Daktoritang (csirke pörkölt) + gyenmari
4/19 Gungjungtteokpokki
4/26 Kimchi jjigae (kimchi leves) + rizs(Bap) + gyenmari
5/03 Vizsga