Főzőtanfolyam

Hanjeongsik (a “koreai menü”) Ez a hagyományosan koreai tálalású étel rizsből, levesből és mellékfogások variációiból áll. A mellékfogások számától függően gyakran számokkal látják el a menüt (például: 3, 5,7, 9 vagy 12).

A 2017-es tavaszi szemeszterben induló főzőkurzus célja, hogy minél több ember ismerkedhessen meg a koreai ételekkel, így a tavaly őszi főzőtanfoyamon résztvevők jelentkezését ez alkalommal nem tudjuk elfogadni. A kurzusra csak magyar jelentkezőket várunk! Megértésüket köszönjük!

A kurzusra a csoport megnevezésével, név, elérhetőségek megadásával lehet regisztrálni a k[email protected] email címen.

1. Speciális csoport

Jelentkezés: 2017. május 8-tól  május 15-ig

Időpont: minden kedden 18:00-tól 19:30-ig május 16-tól június 13-ig

Helyszín: Koreai Kulturális Központ bemutató konyhája

Részvételi díj, mely fedezi a hozzávalók árát: 10.000 HUF, melyet az első alkalom előtt a recepción kell befizetni. A díj befizetése nélkül nem lehet elkezdeni a kurzust. A kurzus angol nyelven zajlik.

Menü:

5/16    Bibim guksu

5/23    Uborka kimchi

5/30    Kínai káposzta kimchi

6/6      Sertéshús kalbi

6/13    Kimbap

2. Haladó csoport

Jelentkezés: 2017. május 8-tól május 15-ig

Időpont: Szerdánként 18:00-tól 19:30-ig május 17-től június 14-ig.

Helyszín: Koreai Kulturális Központ bemutatókonyhája

Részvételi díj, mely fedezi a hozzávalók árát: 10.000 HUF, melyet az első alkalom előtt a recepción kell befizetni. A díj befizetése nélkül nem lehet elkezdeni a kurzust.

Oktató: Csajka Edit

Menü:

5/17    Bulgogi + rizs (Bap) + kkakdugi saláta (fűszeres retek saláta)

5/24    Japchae

5/31    Gungjungtteokpokki

6/7      Daktoritang (csípős csirke pörkölt) + hobakjeon

6/14    Kimchi jjigae (kimchi leves) + rizs(Bap) + gyenmari