Főzőtanfolyam

Hanjeongsik (a “koreai menü”) Ez a hagyományosan koreai tálalású étel rizsből, levesből és mellékfogások variációiból áll. A mellékfogások számától függően gyakran számokkal látják el a menüt (például: 3, 5,7, 9 vagy 12).

Koreai főzőtanfolyam őszi kurzus

2017. szeptember 12-től 5 héten keresztül

Jelentkezési időszak: 2017. szeptember 4-8.

Résztvevők: max. 6 fő

Haladó csoport (magyar nyelvű)

Szerdánként 2017. szeptember 13-tól október 11-ig (öt héten keresztül) 17:30- 19:30

Menü:

9.13. Bulgogi, párolt rizs, Kimcsipalacsinta

9.20. Japche

9.27 Szójakrémleves, párolt rizs, csípős uborkasaláta

10.4 Királiy tteokpokki vagy csípős marhahúsleves

10.11 Koreai paprikás csirkeragu, párolt rizs, spenótsaláta

Speciális csoport (angol nyelvű)

Keddenként 2017. szeptember 12-től október 10-ig (öt héten keresztül) 18:00-20:00

Menü:

9/12 Párolt sertésoldalas

9/19 Csípős tteokbokki és halgolyó leves

9/26 Jjim csirkéből, ecettel savanyított zöldségekkel

10/03 Koreai nemzeti ünnep

10/10 Sujebi (kézzel szaggatott tésztából főzött leves)

10/17 Bibimbab, Gochujang

Részvételi díj: 10.000 HUF, melyet a kurzus első órája előtt a recepción kell befizetni.

A tavaszi tanfolyamon résztvevő diákok nem jelentkezhetnek erre a kurzusra. A kurzusra csak magyar jelentkezőket várunk! Megértésüket köszönjük!

2017. 09. 05. A kurzus betelt, nem tudunk több regisztrációt fogadni. Megértésüket köszönjük!