K Culture Academy 2017

2017-ben egy megújult K Culture Academy sorozattal jelentkezünk, ahol az érdeklődők megismerhetik a koreai kultúra különböző területeit, és elmélyülhetnek azokban az interaktív, 10 héten keresztül tartó kurzuson. A tanulók első kézből, meghívott szakértő előadók segítségével ismerhetik meg a tradicionális és modern koreai kultúrát és művészeteket, ezzel elmélyítve Koreával kapcsolatos tudásukat.

 

Ø Dátum: 2017. szeptember 5. – november 7. (10 hét)

Ø Időpont: 18:30 – 20:30 (kivéve október 7-én)

Ø Helyszín: Koreai Kulturális Központ, MOM Kulturális Központ és Opus Jazz Club

Ø Részvételi díj: ingyenes

Ø Létszám: 30 fő

Ø Elvárások:

– Korea és a koreai kultúra iránti érdeklődés

– csak 16 éven felülieknek!

Ø A részvételre vonatkozó szabályok:

 – Azoknak a tanulóknak, akik az első három hétben kétszer hiányoznak, be kell fejezniük a kurzust, és helyüket át kell adniuk a várólistán szereplő társuknak.

 – Azok a tanulók, akik a kurzus 80 %-át teljesítik, oklevelet kapnak a 10 hetes tanfolyam végén. Azok, akik háromszor vagy többször hiányoznak, nem kapnak oklevelet.

Jelentkezés:

Ø Jelentkezési időszak: augusztus 14. (12:00) – szeptember 1. (12:00)

* Jelentkezési időszak előtt és azon túl regisztrációt nem fogadunk el.

Ø A jelentkezés módja:

 – Regisztrálni a mellékelt jelentkezési lap elküldésével lehet a [email protected] email címen, a tárgyban tüntessék fel: K Culture Academy 2017.

Jelentkezési lap: K Culture Academy_Application Form

Ø Kiválasztás

 – Az érdeklődőket a jelentkezések érkezési sorrendjében regisztráljuk. Figyelembe vesszük azonban az elvárásokat és a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lapokat.

*A programváltozás jogát fenntartjuk!